Sutiene balconette/bardot

Sutien bardot din dantelă pentru doamne în alb

Acesta constituie baza. Este indispensabilă. Toată lumea îl va aprecia în garderoba lor. Se remarcă prin design, calitatea materialului și croiala confortabilă. Un sutien frumos, senzual și elegant, de culoare albă, nu poate lipsi din echipamentul tău de lenjerie intimă. O piesă care este, pur și simplu, un element indispensabil. Îți va ridica încrederea și sânii.

Preț la momentul revizuirii: 85 Lei

Balonetă din dantelă albă Intimissimi Jessica

Ești în căutarea unui nou sutien pe care să-l poți purta în fiecare zi? Îți place lejeritatea și senzația de decolteu plin? Dacă da, aruncați cu siguranță o privire la sutienul frumos și elegant Jessica de la binecunoscutul brand de modă Intimissimi. Sutienul este fabricat din țesătură de înaltă calitate, care se simte incredibil de confortabil și ușor pe corp.

Heidi Klum Intimates sutien roz neon

Trebuie să cumpărați un nou sutien pentru a purta casual la serviciu? Dar ești prea monoton atunci când alegi o piesă nouă? Dacă vă place să purtați haine la modă și elegante, aruncați cu siguranță o privire la frumosul sutien Zoe al modelului Heida Klum. Sutienul Zoe Intimates este perfect pentru a fi purtat ocazional la serviciu, dar și pentru evenimente sociale, sub bluze și rochii elegante.

Preț la momentul revizuirii: 132 Lei

Sutien balconette din dantelă cu broderie florală delicată

Sutienul cu sârmă este o piesă sexy. Este foarte confortabil de purtat. Vă va oferi un decolteu seducător și vă va susține bustul.

Preț la momentul revizuirii: 27,48 Lei

Sutien cu bretele Original Jacqueline

Dacă doriți să obțineți o piesă sexy de lenjerie intimă care să iasă în evidență prin originalitate și să vă sporească încrederea, atractivitatea, atunci alegeți un seducător sutien cu bretele pentru femei. Fii tu însuți. O piesă pentru doamnele care sunt conștiente de frumusețea lor feminină.

Preț la momentul revizuirii: 86 Lei

Dorina Trisha bej, sutien din dantelă neacoperită

Din când în când trebuie să vă reînnoiți sau chiar să vă extindeți garderoba. Cu toate acestea, când vine vorba de sutiene, nu este ușor să alegi cel potrivit, care să se potrivească confortabil sânilor tăi și care să fie și frumos. Dacă sunteți în proces de alegere a unei noi piese de lenjerie intimă, atunci veți dori să vă uitați la acest sutien de lux Trisha fără pernuțe de la Dorina. Designul său va flata orice decolteu, iar cupele realizate din două straturi de tul fin vor fi foarte confortabile de purtat.

Preț la momentul revizuirii: 122 Lei

Sub acest nume se află croiala sutienului făcută celebră de celebra bombă sexuală a secolului trecut Brigitte Bardot. Pentru ea, acest sutien era tipic. Așa-numitele sutiene “balconette” sunt ușor de recunoscut și pot fi atât întărite, cât și neforțate. Aceștia au întotdeauna arcuri, iar cupele lor au un fel de aspect plat. La prima vedere, ele par puțin cam joase, ceea ce este doar un efect optic. Bretelele sutienului sunt plasate pe părțile laterale, chiar la marginea cupei. Sutienele Bardot au, de obicei, bretele detașabile.

Acest tip de sutien arată foarte senzual și seducător. Acestea oferă o susținere perfectă a sânilor și, de asemenea, modelează bustul. Datorită bretelelor detașabile, balcoanele sunt potrivite, de exemplu, pentru mirese sau sub rochii de tip corset. Le puteți folosi și în sezonul balurilor. Cu toate acestea, sunt potrivite pentru uzura zilnică. Încearcă această croială de sutien oarecum atipică, dar foarte seducătoare, pe care o vei adora. Oferă-ți o schimbare.