Sutiene de maternitate

Sutien de alăptare Loren fără umplutură, cu arcuri moi Carri-Gel

Sutienul de maternitate Loren vă va face mai ușoară perioada de alăptare. Este conceput într-o tăietură unică și într-un design și mai excepțional care permite o alăptare fără probleme în orice situație. În același timp, nu strânge nicăieri și distribuie ușor greutatea bustului pentru a vă ușura spatele și gâtul.

Preț la momentul revizuirii: 243 Lei

Sutien de alăptare Hanna fără armătură și armătură de întărire

Sutienul de maternitate Hanna este fabricat din material elastic confortabil. Nu este întărit și nu are arici, ceea ce îl face confortabil pentru a dormi.

Preț la momentul revizuirii: 103 Lei

Sutien de alăptare din dantelă cu coșuri de închidere

Sutien confortabil pentru mamele care alăptează 523 Mama Gaia realizat din tricot fin, decorat cu dantelă. Cupele sunt cu arcuri și căptușite cu bumbac pe interior. Sutienul are bretele detașabile, permițând ca cupele să fie îndepărtate și fixate cu o singură mână, ceea ce este foarte confortabil atunci când alăptați copilul.

Preț la momentul revizuirii: 126 Lei

Există pe piață sutiene de maternitate speciale pentru femeile însărcinate și cele care alăptează. Aceste sutiene împiedică scurgerea laptelui matern de la sân. Apreciez cu siguranță inserțiile interschimbabile. Sutienele pentru gravide sunt cusute pentru a oferi un confort maxim femeilor care alăptează. Acestea sunt perfect adaptate la formele în expansiune ale sânilor și, datorită părții frontale detașabile, asigură o alăptare confortabilă a bebelușului dumneavoastră. În același timp, ele oferă și un sprijin perfect pentru sâni, care sunt foarte solicitați în timpul sarcinii și după naștere.

Astăzi, cu siguranță nu mai este adevărat că femeile însărcinate și mamele care alăptează nu pot purta sutiene frumoase și sexy. Gama de sutiene este foarte diversă, iar sutienele de maternitate au devenit o parte din garderoba fiecărei femei însărcinate sau care alăptează. În timp ce sutienele de maternitate pun accentul pe confort, designul joacă, de asemenea, un rol important. Fii frumoasă și ca mamă, oferă-ți ție și copilului tău confortul suprem. Sutienele pentru gravide facilitează alăptarea și îngrijirea copilului.