Sutiene semi-întărite

Sutien decorativ semiprelucrat cu arcuri

Acest sutien uimitor cu bretele vă va oferi susținere și confort maxim datorită cupele sale căptușite în partea de jos. Partea superioară a cupei, șezutul dintre cupe, bretelele din față și părțile laterale din tul brodat. Partea inferioară a cupei este din microfibră căptușită. Curele elastice și reglabile la spate. Înapoi în microfibră. O fundă drăguță între cupe. Set de 2 bucăți.

Preț la momentul revizuirii: 34 Lei

Sutien Casteless bralette în albastru deschis

Bralette Breeze este o bijuterie din dantelă. Este ușor cu ochiuri de plasă și designul fără arcuri îl face să creeze dependență confortabilă.

Preț la momentul revizuirii: 130 Lei

Gaia Alexia sutien semipreparat cu cupe cu tăietură mai înaltă

Sutienul alb sutien semipreparat Alexia evocă un decolteu orbitor, ridicând sânii mai mici și oferind celor mari susținerea de care au nevoie. Partea de jos a lenjeriei conține o întăritură care deplasează volumul spre linia mediană. Întreaga cupă este decorată cu o țesătură elastică cu un model geometric subtil, care iese în evidență mai ales pe marginea superioară, unde se termină cupa plină. Interiorul căptușit cu bumbac natural 100% asigură confortul purtării chiar și în zilele aglomerate. Fundițele delicate accentuează moliciunea acestei piese.

Preț la momentul revizuirii: 128 Lei

Sutien clasic de confort pentru femei fără arcuri cu broderie

Aveți nevoie de un upgrade pentru comoda dumneavoastră? Este nevoie de reînnoire? Vrei să te faci fericită prin obținerea unui sutien frumos și de calitate? Sunteți în căutarea unei piese atractive de sutien cu sârmă? Vă lăudați cu un bust mai mare? Atunci luați cu siguranță acest model. Există multe opțiuni de culori frumoase din care puteți alege.

Preț la momentul revizuirii: 131 Lei

Sutien care se micșorează din tricot elastic de strângere

Sutien confortabil cu arcuri, realizat din tricot elastic de strângere cu dantelă elastică la decolteu. Curelele mai largi sunt căptușite cu spumă, iar fixarea are trei cârlige și trei poziții.

Preț la momentul revizuirii: 121 Lei

Sutien negru Gaia semipreparat cu cupe din dantelă

Sutien elegant, semipreparat. Cupele sale și podul (partea din mijloc) sunt acoperite cu dantelă delicată. O atenție deosebită trebuie acordată croielii acestui sutien cu centrul ridicat. Partea din spate este realizată dintr-o plasă elastică, mai groasă. Partea inferioară a cupei este realizată din spumă subțire, care este acoperită cu bumbac 100% în interiorul cupei.

Preț la momentul revizuirii: 99 Lei

Sutien alb de lux cu dantelă florală delicată

Sutienul Trendyol White Lace Detailed Bra vă va impresiona de la prima vedere. Modelul rafinat, cu dantelă florală delicată și spate, este atemporal. Sutienul confortabil pentru femei este confecționat dintr-un material confortabil. Curelele sunt reglabile.

Preț la momentul revizuirii: 48 Lei

Sutien de alăptare din dantelă cu coșuri de închidere

Sutien confortabil pentru mamele care alăptează 523 Mama Gaia realizat din tricot fin, decorat cu dantelă. Cupele sunt cu arcuri și căptușite cu bumbac pe interior. Sutienul are bretele detașabile, permițând ca cupele să fie îndepărtate și fixate cu o singură mână, ceea ce este foarte confortabil atunci când alăptați copilul.

Preț la momentul revizuirii: 126 Lei

Sutien de damă semi-întărit cu broderie florală frumoasă

Sutienul Pamela semipreparat va fi un suport romantic pentru tine. Cupele moi sunt moi la atingere la exterior, iar interiorul este realizat din bumbac confortabil. Decolteul este decorat cu tul ușor cu flori delicate.

Preț la momentul revizuirii: 201 Lei

Sutien bej ușor întărit în design neted

Sutienul ferm, din microfibră întărită, fără arcuri, oferă confort pe tot parcursul zilei. Sutienul bej, cu design neted, are o bandă elastică sub bust pentru susținere. Este, de asemenea, potrivit sub haine mai strâmte sau mai transparente.

Preț la momentul revizuirii: 27,98 Lei

Sutien delicat semi-firm pentru bustul mai mare Avalingerie Novato

Sutienul semiprelucrat de la Novato, cu greutate mare, decorat cu dantelă delicată, va fi piesa ta de lenjerie preferată. Indiferent de mărimea sau de forma bustului tău. Modelul creează un sprijin fiabil, iar tăietura dezirabilă în T modelează sânii în forma rotundă dorită.

Preț la momentul revizuirii: 143 Lei

Sutien de dantelă de lux pentru femei Chantelle colecția Chantelle

Care fată și femeie știe că niciodată nu sunt suficiente piese când vine vorba de lenjerie intimă. Ca să nu mai vorbim de faptul că și lenjeria intimă are nevoie de o îmbunătățire după un timp. Dacă acesta este cazul dumneavoastră sau sunteți în căutarea unui model interesant de sutien pentru femei, atunci acesta vă va atrage atenția de la prima vedere cu croiala sa rafinată.

Preț la momentul revizuirii: 279,90 Lei

Gaia Sandy sutien universal semipreparat universal Gaia Sandy

Model elegant de sutien semipreparat pentru femeile cu sânii mici și mijlocii. Cupele sunt învelite în dantelă delicată. Tăietura cupei este caracterizată de un centru mai înalt, care se potrivește perfect sternului. Perimetrul este alcătuit din plasă elastică și elastică, pentru o schimbare. Partea inferioară a cupei este întărită de o căptușeală din spumă, care este căptușită în interior cu bumbac.

Preț la momentul revizuirii: 155 Lei

Sutien decorativ semiprelucrat pentru sâni mari

Aspectul elegant al sutienului Liliana îl face o adevărată bijuterie. Microfibra florală moale și bretelele cu bretele, care sunt legate de cupe printr-un strat subțire de tul, creează o combinație impresionantă. Cupe semi-întărită cu interior din bumbac. Clasic și cu arcuri laterale. Două cârlige și ochi de fixare la spate cu trei poziții de retragere.

Preț la momentul revizuirii: 166 Lei

Sutien de sport confortabil cu umplutură detașabilă

Sutienul sport alb cu o potrivire confortabilă oferă confort pentru a vă bucura fără restricții de sport, exerciții fizice. Cu toate acestea, este, de asemenea, potrivit pentru uzura casual.

Preț la momentul revizuirii: 136 Lei

Un sutien semipreparat este un amestec între un sutien cu umplutură și un sutien fără umplutură. Se poate spune că a luat ce e mai bun din fiecare variantă. Așadar, dacă nu sunteți sigură dacă să vă luați un sutien cu sau fără căptușeală, atunci alegeți un sutien semi-cuprins. Aceste sutiene au cupe care sunt întărite doar în partea de jos, așa că sunt un compromis excelent pentru femeile cărora le plac armele, dar și pentru cele care preferă doar armele. Aceste sutiene au o potrivire excelentă și sunt, de asemenea, potrivite pentru cupele de dimensiuni mai mari.

Întărirea din partea de jos îți va face sânii să pară mai plini, iar dantela va accentua feminitatea și senzualitatea. Acestea sunt sutiene confortabile pe care orice femeie și le poate permite. Un mare avantaj este faptul că sunt potrivite pentru femeile cu sâni mai mici, dar și pentru cele cu busturi mai mari. Prețurile acestor sutiene sunt, de asemenea, accesibile, plus că îți flatează silueta.