Sutien cu bretele in jurul gatului

Dacă vreți să încercați să purtați un sutien cu bretele în spatele gâtului, aveți undă verde. Vei adora acest tip mai ales în zilele toride ale anului sau sub rochii de bal, de nuntă sau de seară. Trebuie remarcat faptul că sutienele cu bretele sunt ideale sub topuri, tricouri și rochii în care umerii sunt expuși și o fâșie de material este legată sau atașată în alt mod în spatele gâtului. Curelele pot lua mai multe forme, în funcție de stilul rochiei și de gustul doamnei.

Unele piese au o curea de umăr cusută strâns, doar pentru ca ajustarea și decolteul să fie perfecte, plus că totul este practic. Alte sutiene impresionează cu bretele detașabile, în care una poate fi complet desfăcută, iar cealaltă poate fi fixată în spatele gâtului. Credeți că veți fi absolut atrăgătoare în aceste produse, pentru că veți uimi cu un decolteu unic. Fie că preferați negru, alb, nude, roșu sau petrol, veți fermeca toți bărbații prezenți.

Sutien push-up mov cu bretele la gât

Sutienul Mabelle Claret Smooth nu este plictisitor. Spatele este decorat cu dantelă fantezistă, cu benzi cu bretele la modă. Cupele moale, cu arcuri și căptușeală cusute, sunt acoperite cu material din bumbac. Curelele cusute, cu reglare a lungimii la spate, curg într-o dungă delicată de dantelă și benzi cu bretele. Centură elastică cu arcuri între materiale. Închidere metalică în față.

Preț la momentul revizuirii: 109 Lei

Sutien întărit gri cu dantelă decorativă Triumph

Sutienul capitonat gri este decorat cu dantelă delicată. Acest sutien de înaltă calitate de la Triumph oferă confort pe tot parcursul zilei. Sculptează un decolteu frumos și oferă suport chiar și pentru busturile mai mari.

Preț la momentul revizuirii: 268 Lei

Sutien triunghiular alb cu arcuri

Acest sutien triunghiular unic este perfect pentru orice doamnă sau domnișoară pentru uzură zilnică. Deoarece este neted și aproape fără cusături, nu este deloc vizibil sub haine. Datorită culorii sale albe versatile, se potrivește perfect și sub orice top, inclusiv sub cele cu decolteu în V.

Preț la momentul revizuirii: 119 Lei