Sutiene fără cusături de mărimi mari

Doamnele cu sâni mai mari știu foarte bine că nu-și pot permite modele push-up netede sau cu dantelă, altfel ar arăta absolut imposibil. Sutienele fără cusături de dimensiuni mari au grijă de decolteul sexy și de confort. Dacă sânii tăi fac ce vor, dă-le ordine. Conceput special, neted și practic, acest sutien are o caracteristică tehnologică interesantă care va îmblânzi chiar și sânii mai agitați. Pentru uzura de zi cu zi, sutienul clasic fără arcuri, cu armătură subțire și cupe netede, este perfect.

Sutienul neted, întărit, fără cusături, de dimensiuni mari, răspunde la temperatura corpului, făcându-l manevrabil și modelând cupele. Cupele sunt ușoare și sânii nu transpiră în ele. Acest tip se potrivește sub tricouri strâmte și alte articole de îmbrăcăminte mulate. Sutienele fără sudură cu contracție, de dimensiuni mari, sunt printre cele mai bune. Acestea oferă sânilor o formă naturală, nu strâng nicăieri și nu deformează sânii. Designul confortabil fără cusături și cupele preformate sunt favoritele clare. Un sutien extra-ușor, realizat dintr-un material cu două straturi, care se mândrește cu respirabilitate și absorbție a umidității, este un must-have!

Sutien ușor întărit din microfibră confortabilă

Sutienul Fili ușor întărit, fabricat din microfibră foarte plăcută, aderă în mod natural la corpul tău. Acesta oferă sânilor dumneavoastră suportul necesar și vă oferă o senzație de confort și ușurință absolută. Cupele fără arcuri clasice sunt ușor întărite, iar arcuri laterale sunt înlocuite cu armături flexibile și suple.

Preț la momentul revizuirii: 129 Lei

Sutien de confort fără cusur pentru femei TRIUMPH

Îți place să porți haine mai strâmte sau mai transparente? Preferați un model de sutien întărit? Doriți un sutien potrivit pentru ținute casual și activități de agrement? Atunci această piesă atrăgătoare vă va atrage.

Preț la momentul revizuirii: 268 Lei

Sutien sport confortabil – 2 bucăți într-un pachet

Îți plac piesele de calitate și confortabile, inclusiv lenjeria intimă? Aveți nevoie de un sutien cu un design confortabil pe care să îl puteți folosi sub o ținută sport, dar și pentru ținute casual sau pentru yoga sau pilates? Atunci iată soluția perfectă. Și pentru că este un pariu sigur, vine imediat într-un pachet convenabil de 2 bucăți.

Preț la momentul revizuirii: 181 Lei

Sutien pentru femei Smooth în roz deschis

Vă lăudați cu un decolteu mai luxuriant? Căutați un sutien frumos, de înaltă calitate, neted? Atunci vei fi încântată și garderoba ta va fi însuflețită de acest model. Designul îl face potrivit pentru orice ținută. Sutienul este potrivit pentru purtarea de zi cu zi.

Preț la momentul revizuirii: 353 Lei

Sutien sport de compresie modern pentru femei

Sutienul Under Armour CROSSBACK LOW pentru activități mai ușoare și confort pe tot parcursul zilei. Căptușeala inovatoare, detașabilă, cu perforații, oferă o formă și o respirabilitate mai bună. Prezintă o bandă inferioară subțire, elastică și bretele cu detalii ale mărcii Under Armour.

Preț la momentul revizuirii: 149,99 Lei

Sutien fără cusături Smooth pentru femei, culoare carne

Un sutien frumos într-un aspect interesant. Acest sutien neted de la bpc selection este foarte confortabil de purtat. Curelele de umăr sunt foarte largi și căptușite pentru a oferi ușurare umerilor. Cupele fără cusături sunt din material moale, cu două straturi, fără cusături și cu întărituri.

Preț la momentul revizuirii: 64,90 Lei

Sutien de confort fără cusături pentru sport și ținute casual

Sutienul sport fără cusături are o croială confortabilă. Materialul de calitate garantată este confortabil și își păstrează forma și rezistența culorilor. Are curele reglabile la spate.

Preț la momentul revizuirii: 21,98 Lei

Sutien neted cu arcuri, din bumbac organic

Sutienul cu arcuri este un hit de câțiva ani. Cu toate acestea, poate evoca un decolteu seducător și, în același timp, este foarte confortabil. Acest tip de sutien nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei femei. Sutienul cu arcuri va oferi sânilor tăi un suport natural. Este foarte confortabilă pentru a fi purtată toată ziua, iar dacă adormiți în ea, nimic nu vă va apăsa și nu vă va deranja odihna. Perfect și adaptat pentru femeile cu busturi mai mici și mai mari.

Preț la momentul revizuirii: 65,70 Lei

Sutien fără cusături cu ornamente subtile, argintiu-violet

Doamnelor, înveseliți-vă garderoba sau ținuta de lenjerie cu această piesă rafinată. Acest sutien de modă pentru femei este atât de confortabil încât va deveni una dintre cele mai populare piese ale tale. Oferă un confort maxim. Îl puteți alege chiar și sub haine strâmte.

Preț la momentul revizuirii: 75 Lei

Sutien de bandaj modern într-un pachet convenabil de 2 bucăți

Sutien de bandaj frumos Feel Comfort cu bumbac organic (2 buc). Veți primi acest sutien cu bandaj Feel Comfort într-un pachet de două culori frumoase. Datorită bumbacului organic, acest sutien cu bandaj este foarte moale, în plus este decorat cu dantelă frumoasă pe marginea sutienului. Acest sutien este potrivit pentru mărimile cupei A-C.

Preț la momentul revizuirii: 85,80 Lei

Sutien Triola burgundy fără cusături pentru sâni mari, de culoare burgundă

De multe ori sunt lucrurile mărunte care fac diferența în ceea ce privește felul în care te simți și cum arată hainele pe tine. Un astfel de lucrușor indispensabil de care femeia modernă nu se poate lipsi este sutienul. Tipul și dimensiunea potrivite pot face diferența. Rochiile formale sau hainele mulate necesită un sutien discret, care nu trebuie să iasă în evidență în niciun fel.

Preț la momentul revizuirii: 238 Lei

Gorsenia ANYA sutien moale fără dezlegare pentru bustul mai mare

Noutate de la marca populară Gorsenia! Sutien moale cu cupă termoformată. Completate de curele late și ușoare. Perfect pentru busturi mici și mari. Acesta este un sutien pentru utilizare zilnică. Asigură o fixare perfectă pe bust. Sutienul este confecționat din microfibră ușor lucioasă, iar decolteul este căptușit cu plasă decorativă. Țesătura este de gramaj ridicat, astfel încât oferă un confort deplin în timpul purtării.

Preț la momentul revizuirii: 127 Lei

Sutien de sport fără cusături, într-o gamă impresionantă de culori

Sutienul sport fără cusături Fitforce SERENA este realizat dintr-un material confortabil și foarte respirabil. Designul fără sudură garantează un confort maxim. Puteți să-l utilizați pentru orice activitate sportivă.

Preț la momentul revizuirii: 51 Lei

Sutien sport Puma WOMEN în maro-portocaliu

Sutienul sport Puma WOMEN PADDED SPORTY TOP 1P este ideal pentru antrenamente. Are căptușeală conturată și curele reglabile, oferind un confort maxim. Acest model are o căptușeală conturată confortabilă, curele de umăr reglabile în două direcții.

Preț la momentul revizuirii: 129,99 Lei